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economy

Butter-Poached Carrots

by story533 2024. 12. 9.

버터에 삶은 당근

버터에 삶은 당근: 간단하고 맛있는 반찬

당근은 수많은 방법으로 조리할 수 있는 다재다능한 야채이지만, 가장 우아하고 풍미 있는 방법 중 하나는 버터 포칭 입니다 . 이 기술은 버터를 사치스럽게 첨가하여 풍부하고 부드러운 마무리와 함께 부드럽고 달콤한 당근을 만들어냅니다. 간단하면서도 세련된 반찬을 찾고 있다면, 버터 포칭 당근 이 완벽한 선택입니다.

이 블로그에서는 버터에 삶은 당근을 완벽하게 만드는 방법을 단계별로 안내해 드리고, 풍미를 더하는 몇 가지 팁도 알려드리겠습니다.


재료:

맛있는 버터 삶은 당근을 만들려면 다음이 필요합니다.

  • 중간 크기의 당근 6-8개 (껍질을 벗기고 균일한 조각으로 자름)
  • 무염 버터 4큰술 (가급적 고품질)
  • 물 1/2컵 (또는 풍미를 더하고 싶다면 야채 국물)
  • 꿀 1큰술 (선택사항, 단맛을 위해)
  • 2-3개의 신선한 타임 (또는 로즈마리나 딜과 같은 다른 허브)
  • 작은 마늘 1쪽 (으깬 것)
  • 소금과 후추 (취향에 따라)
  • 레몬 제스트 1티스푼 (선택사항, 밝기를 위해)
  • 신선한 파슬리 (다진 것, 장식용)


버터에 삶은 당근을 위한 단계별 지침:


1단계: 당근 준비

  1. 당근 껍질 벗기기 : 당근의 바깥쪽 껍질을 벗기는 것으로 시작합니다. 이 단계는 당근에 매끄럽고 깨끗한 질감을 주기 때문에 중요합니다.
  2. 당근을 자릅니다 . 당근을 균일하게 익도록 균일한 조각 으로 자릅니다. 1인치 원형 , 성냥개비 또는 대각선 조각 으로 자를 수 있습니다 . 원하는 모양으로 자를 수 있습니다. 아기 당근을 사용하는 경우 그대로 두거나 세로로 반으로 잘라도 됩니다.

2단계: 버터에 당근을 볶습니다.

  1. 버터를 녹입니다 . 크고 얕은 프라이팬이나 소테팬에 버터 4큰술을 중불로 녹입니다. 버터가 약간 거품이 나기 시작해야 하지만 갈색이 되어서는 안 됩니다.
  2. 당근을 넣습니다 . 버터가 녹으면 준비한 당근을 팬에 넣습니다. 가볍게 던져 버터에 묻힙니다. 약 2~3분 동안 볶아서 당근이 부드러워지고 약간 황금색이 되도록 합니다.

3단계: 버터에 당근 삶기

  1. 물이나 국물을 추가합니다 . 팬에 1/2컵의 물 (또는 풍미를 더 깊게 하고 싶다면 야채 국물) 을 붓습니다 . 액체는 당근의 약 절반을 덮을 것입니다 . 혼합물을 끓이십시오.
  2. Add the aromatics: Toss in the garlic, fresh thyme sprigs, and any other herbs you’re using. Honey can also be added at this point if you want a touch of sweetness. Stir to combine.
  3. Cover and simmer: Lower the heat to medium-low and cover the pan. Allow the carrots to simmer gently for about 15-20 minutes. Check the carrots occasionally and make sure the liquid doesn’t evaporate too quickly. If needed, add a little more water or broth to keep the carrots partially submerged.

Step 4: Finish Cooking and Add Flavor

  1. Check for tenderness: After 15-20 minutes, check if the carrots are fork-tender. The carrots should be soft but still hold their shape. If needed, cook for a few more minutes.
  2. Reduce the liquid: Once the carrots are cooked, remove the lid and increase the heat slightly. Let the remaining liquid cook down for another 3-5 minutes until it thickens into a rich, buttery glaze that coats the carrots.
  3. Season: Season the carrots with salt and freshly ground black pepper to taste. For an extra burst of flavor, you can also stir in lemon zest or a squeeze of fresh lemon juice to balance out the richness.

Step 5: Serve and Garnish

  1. Plate the carrots: Transfer the butter-poached carrots to a serving dish. Spoon any remaining buttery glaze over the top to enhance the flavor.
  2. Garnish: Garnish with fresh parsley for a pop of color and freshness. You can also drizzle a little extra honey or sprinkle some crushed nuts (like toasted almonds) for texture.

Tips for the Best Butter-Poached Carrots:

  • Use high-quality butter: Since butter is the star of this dish, using good-quality unsalted butter will make a noticeable difference in the flavor.
  • Add extra aromatics: Besides thyme, you can experiment with other herbs like rosemary, bay leaves, or sage. Ginger or cinnamon can also add a lovely warm note if you're aiming for a more festive flavor.
  • Substitute vegetable broth: For a more savory, umami-packed version, use vegetable broth instead of water to poach the carrots. It will infuse the carrots with more depth of flavor.
  • Make ahead: You can prepare the carrots ahead of time and store them in the fridge. Just reheat them gently in the same pan or in the microwave before serving.
  • 단백질과 함께 : 버터에 삶은 당근은 구운 닭고기 , 스테이크 , 구운 생선 또는 돼지 고기 안심 에 좋은 반찬입니다 . 단맛과 풍부함이 잘 어울립니다. 
  •  
  • 맛있고 풍성한 메인 요리.


결론

버터에 삶은 당근은 모든 식사에 완벽한 반찬입니다. 당근을 버터에 삶은 방법은 당근을 부드럽게 만들 뿐만 아니라 깊고 풍부한 풍미를 더합니다. 몇 가지 간단한 재료와 단계만 거치면 일상적인 야채를 우아하고 편안한 요리로 바꿀 수 있습니다. 주중 저녁 식사나 특별한 행사를 위해 요리하든, 이 버터에 삶은 당근은 항상 인상적일 것입니다.

 

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